Houvast winst en cijfers

Geschiedenis
Houvast winst en cijfers is de nieuwe naam van Administratiekantoor Houvast.
In 2003 is Administratiekantoor Houvast, vanuit een passie voor cijfers en het ontzorgen van de ondernemer, opgestart door Sandra Houvast.
Een kleinschalig maar professioneel kantoor, gericht op persoonlijke aandacht.
Op dit moment zijn wij met 5 collega’s bij ons op kantoor.
Nog steeds streven wij naar persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten

Hoe kunnen wij jou helpen?
“Jij bent uniek! Jouw bedrijf is uniek. Je bent je bedrijf gestart, omdat je een passie had. Je wil je bezig houden met je passie, maar je moet je ineens bezighouden met boekhouding, financiën en belastingen. Dat is iets waar je van tevoren niet over nagedacht had.”
Wij zien zoveel ondernemers die hun droom opgeven, omdat ze vastlopen in hun financiële situatie. Geen grip meer hebben op hun kosten, doordat ze alleen maar focussen op omzetgroei. Niet genoeg gereserveerd hebben om de belastingen te betalen. En daarnaast ook nog niet eens genoeg geld overhouden om zelf goed van te kunnen leven.
Werk jij voor je bedrijf…… of laat jij jouw bedrijf voor jou werken?
Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van jouw boekhouding en kunnen je helpen om financiële rust te creëren. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde belastingen voor je worden gedaan. Ook voor de salarisadministratie van jouw medewerkers dragen wij zorg. Samen met jou zetten wij het financiële fundament van jouw bedrijf neer. Daarnaast geven wij je graag financiële en fiscale tips. Zodat jij je vooral weer bezig kan houden met jouw passie! Die passie waarvoor je dit bedrijf gestart bent… jouw droom!!