MOMO THEATER WERKPLAATS

Over ons

De pijlers waar Momotheaterwerkplaats op rust zijn persoonlijke ontwikkeling, kunstzinnigheid en gemeenschap. We streven ernaar om mensen met mogelijkheden en ongekende talenten zichtbaar te maken en een podium te geven. Zo staan we midden in de maatschappij, kunnen we elkaar zien, elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Zo proberen we de kwaliteit van leven te verbeteren door op kunstzinnige wijze met elkaar samen te werken.

Wij doen mee aan het landelijk platform initiatief. Hieruit is de Vereniging “Ongekend Talent” ontstaan die zich o.a. sterk maakt voor uitwisseling en die theaterwerkplaatsen in de Nederlandse samenleving op de kaart wil zetten.

Over de werkplaats

In samenwerking met ervaren theatermakers worden in een sfeer van kunstzinnige beleving en gemeenschappelijke verantwoordelijkheid theaterproducties ontwikkeld.
Bij MOMO theaterwerkplaats wordt gewerkt en gebouwd (zowel letterlijk als figuurlijk) aan een stabiele kunstzinnige werkgemeenschap. MOMO theaterwerkplaats beschikt over een prachtige werkplaats waar voorstellingen worden ontwikkeld.
Er zijn ateliers voor muziek, film, decorbouw en kleding. Verder bestaat het aanbod uit toneelspel, ambachten van het theater zoals het maken van kleding, attributen, decors en maskers, dansen en muziek en het maken van videopresentaties, filmtheater en script ontwikkeling. Op het terrein vind je een amfitheater en een decoratelier en in de beeldentuin wordt zomers in de weekenden door kunstenaars en theatermakers een kunstzinnig aanbod verzorgd.

Dit betekent dat de Belastingdienst in NL onze stichting heeft erkend als een instelling waar van de gift door de gever als een aftrekpost mag worden opgevoerd vinden. Bekijk eens wat foto’s van ons prachtige terrein!
De theaterwerkplaats bevindt zich in een sfeervolle ruimte waar de beschikking is over een zaal met podium, volop oefenruimte, ateliers, een muziekruimte en een extra decorruimte in ontwikkeling, kleedruimte, kantoor, opslagruimte en een keuken.
De gehele inrichting is erop gericht de deelnemers zich welkom te laten voelen en theater centraal te stellen.
Wij zijn ANBI erkend. (Algemeen nut beogende instelling)
Dit betekent dat de Belastingdienst in NL onze stichting heeft erkend als een instelling waar van de gift door de gever als een aftrekpost mag worden opgevoerd.